Нови свидетели: Убиецът на Алексей бил напомпан батка

Избягал с велосипед

Нови свидетели: Убиецът на Алексей бил напомпан батка | StandartNews.com

"Убиецът бил много страшен. С едни големи рамене, тренирал. Те не са знаели, че е станало убийство. Направило им впечатление откъде излиза този толкова силен мъж с това колело“, разказва майката на свидетел на убийството на Алексей Петров.

Нови свидетели, свързани с убийството на Алексей Петров се оказаха съпрузи, които били на разходка на Витоша във фаталния ден. Те твърдят, че са видели извършителя на покушението и пътя му на бягство.

Двамата свидетели разказват, че извършителят на покушението е бягал с велосипед с дебели гуми, бил е с камуфлажни дрехи, с боне, мускулест и са се виждали само очите му.

Казват, че са видели пътя му на бягство от една част на гората през павирания път към гората от другата страна на пътя.

Няколко часа след покушението в отцепения от полицията район при полицаите спира син лек автомобил. Шофира мъж, до него се вози жена му. Казват, че са станали свидетели на минутите след убийството.

В продължение на часове в сряда свидетелите са давали подробни обяснения какво са видели и са завели униформените до местата, където това се е случило, предаде Би Ти Ви.

„Съжалявам. Не мога да ви кажа абсолютно нищо по случая. Просто, разберете ме, няма как да дам информация“, казва жената, пише Лупа.бг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай