Петък,

Нови разкрития за гаврата извършена от Емили с тротинетката

От: Иван Ангелов -
2830
Нови разкрития за гаврата извършена от Емили с тротинетката
A
A
A

Момчето, което беше унижено публично от инфлуенсъри в скандален клип, заснет в мол в Пловдив, е със специални потребности и в неравностойно положение, споделят запознати.

Пред бТВ Милен Стаматов – мъжът, споделил видеото в интернет докато се излъчва на живо, разкри детайли около срамната гавра с момчето.

"Бивша учителка на това момче ми каза, че има затруднения и най-вероятно въобще не разбира за каква гавра става въпрос, но тя предполага, че то може доброволно да се е съгласило", коментира Стаматов.

„Приех го изключително лично и я помолих да ми даде контакт на родителите на момчето. Обадих се на майката, представих се като случаен, нормален човек и ѝ казах, че имам желание да помогна с каквото мога. Разпространих видеото и информацията, която имам. Разбрах от нея, че момчето е било заплашвано. Жената ми каза, че след случилото се въобще не са спали", разказа той.

"Момчето работи на бензиностанция и има колега Стоян, който е по-близък до въпросните хора. Той го е заплашвал, за да го накара да се появи пред камерата“, обясни Милен.

Видеоклипът предизвика дискусия в обществото и множество коментари за поведението на хората, които са популярни след хиляди в социалните мрежи.

Вчера бяха задържани четирима души. Прокуратурата днес трябва да реши какви обвинения ще им повдигне. Сред задържаните са Тодор Огнянов с прякор Тошо Куката, Петко Атанасов Чеченеца и Емили с тротинетката. На клипа се виждат петима души, които стоят около едно момче и го третират като куче.

Емили заяви, че на 25 март с нея се е свързал Тошо Куката с предложението да направят скандален клип.

На 1 април тя отишла в Пловдив, без да знае, че момчето е болно. Твърди, че е била принуждавана и сама определи клипа като гавра. А Тошо Куката твърди, че момчето само е искало да го снимат, за да стане известно.

От търговския център в Пловдив заявиха, че не толерират подобни прояви.


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com