Нова версия за смъртта на Мария

С приятеля й злоупотребявали с алкохол

Нова версия за смъртта на Мария | StandartNews.com

Нова версия за смъртта на Мария, която бе открита с размазан череп в столицата

"Според мен не става дума за убийство, а по-скоро за инцидент.". Това заяви пред BgOnAir Димитрия Тодорова, собственик на жилището в столичния квартал "Бенковски", в което бе открита мъртва 46-годишната Мария Кокилкова. 

За случая се разбра в събота от публикации на близките ѝ в социалните мрежи.

Мария е открита мъртва на 8 април. Същия ден е постъпил сигнал на 112 и са изпратени екипи на спешна помощ и полицията. По тялото на жената е имало следи от насилие, а според последните експертизи смъртта е настъпила след тежка черепно-мозъчна травма.

Задържан за 72 часа е мъжът, с когото жената е живяла на семейна начала.

Те са живели на адреса от 2015 г. под наем заедно с още един съквартирант, каза още собственичката на имота.

Според нея те са се карали често и злоупотребявали с алкохол. Дори е идвала често полиция, която да осуетява скандалите им. В полицията обаче няма подадени сигнали за насилие.

"Беше квартирантка тук. Онзи ден е починала. Пиеше много, беше алкохоличка. Сега обвиняват съпруга ѝ, че я е биел. Той също пиеше. Според мен това не е убийство. Целият квартал знаеше, че тя се напива и пада по улиците. Според мен е паднала и си е ударила главата. Доколкото разбрах съдебна медицина е констатирала мозъчен кръвоизлив", заяви Димитрия Тодорова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай