Нашенец беснее в римски парк, напада полицай

Ударил двама възрастни, не говорел италиански, нямал документи

Нашенец беснее в римски парк, напада полицай | StandartNews.com

Ударил двама възрастни, не говорел италиански, нямал документи

Нашенец предизвика страх и паника в най-големия римски парк "Вила Памфили”, съобщи в. ”Месаджеро”, цитиран от Канал 3. Млад мъж, за когото впоследствие се установило, че е с българско гражданство, нападнал без никаква причина двама възрастни минувачи на алея във "Вила Памфили”.

Българинът ударил в лицето единия от тях. Друг минувач се впуснал след него, за да го спре. Щом го настигнал обаче последвал втори удар от страна на нашенеца - в лицето на друг възрастен минувач, след което пак се впуснал да бяга. Опитващият се да го спре италианец повикал случайно минаващата патрулна кола на полицията, които тръгнала по дирите на нападателя. Дошли на помощ и други 3 полицейски коли.

Операцията по задържането му се оказала по-трудна от предвиденото, защото мъжът освен че бил в превъзбудено състояние, не говорел италиански и нямал документи за самоличност в себе си.

Петима полицаи били необходими, за да възпрат буйстващия мъж. Той ранил дори полицая, който му слагал белезниците. Едва по-късно се установило гражданството на нападателя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай