Мъртвопиян към полицаи: Ще си сваля гащите ..."

Пловдивчанинът буйствал дълго време

Мъртвопиян към полицаи: Ще си сваля гащите ..." | StandartNews.com

Пловдивчанин, удавил любовната мъка с алкохол и проявил агресия към бившата, попадна зад решетките, научи „Марица“. 
 
Малко след 23 часа на 19 декември младежът се напил зверски и решил да се отбие до  приятелката си, с която наскоро се разделили. Той стигнал до дома й и я привикал.

След като отказала да излезе, разлюбеният започнал да я заплашва. Стресираната девойка подала сигнал на тел. 112. След минути на място пристигнал полицейски патрул и забелязали клатушкащия се пловдивчанин. Униформените го приближили и поискали да се легитимира. Той отказал и започнал да ги псува като каруцар.

Пловдивчанинът се приближил към единия униформен, извикал му „смешник“ и го напсувал. Казал му да си свали униформата, заканил се да го пребие, след което завършил пиянското си изпълнение с думите “Ще си сваля гащите и ще ми...“. 

Полицаите поискали помощ от колеги и на място пристигнал още един патрул. Четиримата униформени успели да се справят с мъртвопияния и го закарали в районното. Там продължил да буйства – обиждал наред, държал се предизвикателно и отправял движения като за удар с глава, заплашвал ги с уволнение, продължавал да псува и да употребява обидни изрази като "мърльовци“. 

Агресивният младеж бил задържан за 24 часа и му бил съставен акт за дребно хулиганство

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай