Мъж омая продавачка и задигна пръстен с диамант

Иззети са всички камери

Мъж омая продавачка и задигна пръстен с диамант | StandartNews.com

Случаен клиент успя да отмъкне пръстен с 5-каратов диамант от бижутерски магазин, намиращ се в мол "Галерия" в Бургас. Кражбата е станала посред бял ден. Непознатият влязъл в магазина, за да разгледа бляскавите изделия. Обяснил на продавачката, че търси  "подарък" за специален човек, пише Флагман. 

Мъжът не говорел български език, продавачката пък трудно разбирала какви са намеренията му, тъй като не знаела нищо на арабски. Започнала да му показва различна стока - колиета, гривни и обеци. Клиентът обаче си харесал един от най-скъпите пръстени - с 5-каратов диамант. Бижуто струвало около 5 хил. лв., а формата му  веднага го впечатлила. Пръстенът бил изящество, което заради големината и квадратната форма на минерала, се забелязвало отдалеч. 

В един момент, докато се суетяла продавачката, чужденецът грабнал зашеметяващия дизайнерски пръстен и избягал в неизвестна посока. Жената веднага подала сигнал на тел. 112 и разказала подробно какво се е случило в магазина. За секунди районът около мол "Галерия" се напълнил с ченгета. Търговският център бил щателно претърсен, но от случайния клиент нямало и следа. Иззети са всички камери за видеонаблюдение и крадецът се издирва. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Десислава
преди 3 месеца

Една моя приятелка работи в една от фирмине на Максим Каракаш, любовница ме беше по точно. Назначи я на работа, започнаха да въртят любов. Жизненият й стандарт нарасна много, коли диаманти, почивки и така. Но после напусна фирмата и се омъжи за друг мъж. Иначе бизнесменът е женен, но както казва той бракът му е формален и без ангажименти.

Откажи