Майката и съпругата на Нотариуса посочиха убиеца му

Нищо няма да бъде разкрито, заявиха двете жени

Майката и съпругата на Нотариуса посочиха убиеца му | StandartNews.com

Майката на убития Мартин Божанов – Стойка Манерс и съпругата му Гергана, заявиха, че не се работи по разследването за разстрела на Божанов. Двете бяха в Районния съд в София, където коментираха, че Божанов не е нито измамник, нито се е занимавал с незаконна дейност.

Стойка Манерс разказа, че синът ѝ е имал законен бизнес и все още няма обяснение каква е причината за неговия разстрел.

С твърденията, че съпругът ѝ се е занимавал с измами, не се съгласи и Гергана Божанова, която бе в сградата на районния съд с малката си дъщеря.

"Никой не говори, че убиха бащата на две малки деца. Едното бебе е на 3 месеца. Нищо няма да бъде разкрито", това заявиха двете жени пред съда, цитирани от БЛИЦ.

Стойка Манерс и Гергана дойдоха тук, за да подадат жалба. Съпругата на Нотариуса загатна, че е била заплашвана, но отказа да разкрие подробности. Тя описала детайли в сигнала, който подала до районната прокуратура. 

Стойка Манерс обясни, че не е живяла в България 31 години. Върнала се преди 2-3 години, за да помага с внуците. По-думите й синът й винаги е имал легален и законен бизнес. Имал 2 магазина и ресторант, който трябвало да се отвори. Работел от 20-годишен. 

"Не вярвам истината да излезе наяве", каза още Стойка и допълни: "Убиецът вероятно е човек, който той много е подразнил. Не е за пари".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай