Крупен обир на легендарен бизнесмен. Отмъкнаха каса с пари и злато

Обраха имението на Бедрос Дюнгелян

Крупен обир на легендарен бизнесмен. Отмъкнаха каса с пари и злато | StandartNews.com

Крупен обир е извършен в Благоевград.  Неизвестни проникнали в дома на Бедрос Дюнгелян, внук на известния в миналото крупен благоевградски бизнесмен Бедрос Дюнгелян, вдигна полицията на крак. Апашите влезли в луксозната къща  на фамилията в близост до "Рибарника", край Благоевград и задигнали оттам метална каса с пари, злато, ключове за автомобили и важни семейни документи, предаде Struma.com

Сигналът е подаден вчера около 15 часа, а часове по -късно касата е открита в коритото на река Струма, разбита и празна. Намерен е и инструментът, с който касата е разбита.

Припомняме, че семейство Дюнгелян бе сред най-заможните през годините, стожерът на фамилията Бедрос Дюнгелян, вече покойник, бе сред първите частни предприемачи в годините на демокрацията, изключително ерудиран и уважаван общественик. Той изгради бизнесимперия, която наследи синът му.

Бизнесът му бе разнороден, но най-вече специализиран в производството на метални конструкции, семейството имаше и ресторантьорски бизнес, както и  магазини.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай