Красива рейнджърка изчезна безследно

40-годишната Деси излязла от дома си без да заключи, оставила телефона си да се зарежда

Красива рейнджърка изчезна безследно | StandartNews.com

40-годишна жена, военнослужеща в 61-а бригада, е изчезнала. Красавицата Десислава Стоянова напуснала жилището си най-вероятно преди повече от седмица. Съседи от блока, където тя живее, на ул. "Освобождение" 22 в Карлово, казват, че не са я виждали близо месец, съобщи marica.bg.

Голям екип на Военна полиция е бил в жилището на жената в сряда. То било отключено. На масата е бил оставен телефон да се зарежда, а колата й я нямало. Оказало се, че тя е на ремонт. Всичко това означава, че тя е излязла за малко - най-вероятно да се види с някого. Тогава се е случило нещо, което остава мистерия, гладят хипотези разследващите.

Десислава живее сама в собственото жилище. Има около 15-годишен син. Стоянова отдавна е разведена, като родителските права върху детето са присъдени на бащата. Заради голямото стълпотворение на полиция още снощи в Карлово се разнесе слух, че има убийство, но това не бе потвърдено.

Десислава е имала множество връзки, твърди БЛИЦ, позовавайки се на свои източници. 40-годишната жена не е имала проблеми, поне приятелите й и колегите й в поделението не знаят за такива. Няма данни около Десислава да е имало скандали, не се е оплаквала на никого, не е била в депресия. Единственото, което колегите й от поделението знаят, е, че е изчезнала.

Никой от разпитваните любовници не е дал информация, която може да насочи разследващите къде може да е 40-годишната жена. Въпреки това основната версия за изчезването й остава любовни многоъгълници.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай