Адвокат закопа Настимир Ананиев. Лепна му и втори прякор

Летища Дмеймс е известна с това, че не споделя политическите възгледи на Тръмп

Адвокат закопа Настимир Ананиев. Лепна му и втори прякор | StandartNews.com

Добре е да се отбележи, че разследването срещу "Нексо" е започнато от главния прокурор на щата Ню Йорк Летиша Джеймс. Същата стана известна у нас, след като заведе дела за данъчни измами срещу президента на САЩ Доналд Тръмп. Това написа във Фейсбук българският адвокат Росен Димитров.

"В САЩ тя е известна с това, че не споделя политическите възгледи на Тръмп. Тоест можем да си представим мащаба на измамата от Nexo, създадена от българския криптофараон Тренчев, имал обща фирма с мандатоносителя на "промяната" Настимир Ананиев."

"Също може да предположим колко пари реално са преминали от Nexo в партийната каса на ДБ, след като официално са декларирани 100 000 лева, за които Христо Иванов няма за какво да се срамува.

След всичко това Настимир Ананиев нарече акцията по разследването "Кал и каскети". За "каскета" е ясно кого има предвид.

За "калта" обаче остава, че визира самата Летиша Джеймс, каза адвокатът.

Според него това вероятно е предвид цвета на кожата й и асоциирането му с цвета на калта.

Дано това не е повод за нов международен скандал и просто да се дължи на простотията на насти-мир.(nasty - гаден), закопа депутатът адвокатът Димитров. Той му лепна и още един прякор -  * Капитал Летиша Джоунс".

Още от сутринта социалните мрежи са пълни с карикатури на Настимир Ананиев, получил прякора Криптомир заради съдружието му преди време с издирвания шеф на Нексо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай