Кой е обраният бизнесмен, олекнал със 100 бона

Евтим Славков е бил от благодетелите на района

Кой е обраният бизнесмен, олекнал със 100 бона | StandartNews.com

Четирима маскирани и въоръжени нападнаха двама мъже на столичния бул. "Ломско шосе".

Задигната е чанта, чието съдържание към момента не е известно. Единият потърпевш е ударен по главата. На мястото е извикана линейка, потвърдиха за NOVA от МВР. Спешна помощ получават сигнал за битият 44-годишният Евтим Славков в 12:45 часа. На място екипът установява, че той е с повърхностна рана на главата и комоцио, има и съмнения за вътрешни разкъсвания. Заради това мъжът веднага е откаран към болница "Света Анна".

Всичко се случва на територията на обекта, който включва фитнес център, автомивка и заведение за хранене. Говори се, че ограбената сума е в размер на 100 000 лева, но информацията не е потвърдена. Евтим Славков е бил от благодетелите на района, който е давал много пари за облагородяване. Името му се свързва и с много спечелени поръчки, свързани с ВиК сектора. 

По неофициална информация жертвата е собственик на бензиностанции и хотелски комплекс, а в откраднатата чанта имало голяма сума пари. NOVA научи, че черен автомобил е спрял на бензиностанцията, от него излезли нападатели с пистолет, които са заплашвали мъжа. Последвал е и побой.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай