Кошмар в София! Спешно се търсят свидетели

Къде е станал зверският побой

Кошмар в София! Спешно се търсят свидетели | StandartNews.com

Изключително неприятна ситуация в столицата.

Жена е била бита късно снощи в София. Пострадалата е разхождала кучето си в квартал „Левски“, когато собственикът на пицария в близост, я удря два пъти в главата. Нападението е извършено с дървен прът с метален накрайник.

Ударен е и домашния ѝ любимец, заради когото се стига до спречкването. Мъжът заплашил, че ще застреля кучето ѝ затова, че е маркирало една от саксиите пред заведението му.

За кошмарната случка разказва снахата на битата жена. Тя търси свидетели на инцидента.

Ето цялата история:

„Здравейте! Днес, около 22 ч до пицария "Вики" беше нападната свекърва ми! Нападателя е собственика на пицарията, който има личен конфликт с нея, заради това, че минава с кучето си от там и преди време било "препикало" саксията пред заведението. Последната заплаха е била, че ако минат от там, ще застреля кучето, но днес ситуацията е ескалирала до нападение, в което в момента жената е с разбита глава във Военна болница.

Въпросният "индивид" е излезнал от металната порта до пицарията с дървен прът, с метален накрайник, който не се знае какво е (свекървата няма ясен спомен), като е посегнал на кучето и след като жената е дръпнала кучето я е ударил нея в главата 2 пъти.

Пред полиция се е измъкнал с версия, че идва туко-що и не знае за какво става въпрос, а камерите не работят. Моля, ако има някой свидетел на случая, да се свърже с мен! Благодаря предварително!,“ пише Милена Христова.

„Това не му е първото такова деяние на този, много голям мъжкар,“ коментират в мрежата.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
16 Коментара
Габи
преди 2 месеца

Като е имало спор защо свекървата на тази жена е продължила да разхожда кучето пак там?Имам домашни кучета от различни породи повече от 30години Винаги съм се съобразявала с живущите наоколо.

Откажи
Бай Хой
преди 2 месеца

Аз съм възмутен от случката ,от всичко най много обичам кучета домашни или бездомни да ми препикават врата ,гумите на колата или да настъпят някое ...абе в града си а ти ухае на село ,приятна обстановка хвала на кучкарите и кучелюбците ,нормалните ме разбраха ....

Откажи
Истина
преди 2 месеца

Целия квартал познава собстветика. Никога не е бил агресивен. Кошмара сигорто е само в главата на тази жена и вашите както винаги нямащи нищо общо с истината заглавия. Възрастна жена да разхожда куче след 22 часа е малоумие.

Откажи
КурНик
преди 2 месеца

Ае мисирките да не вземат страна в битови конфликти а да отразяват без да украсяват ,от новинарник правите Клюкарник

Откажи
Стан
преди 2 месеца

Да точно защото всички го знаем и ни е ясно какъв цървул е тоя.Няколкото пъти които съм бил там е бил агресивен дори към малките деца които са му клиенти и за това повече няма да ми стъпи крака там.И жената я знам и ми е пределно ясно че тоя лилипут си избива комплексите.Този човек има сериозни психически проблеми и дори да са били препикани саксиите той не може да раздава така правосъдие и да раздава заповеди кой къде да минава.Утре и на вас няма да му хареса че минавате от там и ще ви налети да ви бие.Съд до дупка на джуджето.

Откажи
КурНик
преди 2 месеца

Брао Станко ,хитър си ,брао ,дразниш се с някой които има пари ,късаш му нервите докато те фрасне с нещо и после съд до дупка ,хитра калпазанска евроатлантическа далавера...брао

Откажи
123
преди 2 месеца

Курник, нещо много се докачаш да не би ти да си собствемика на пицарията, нещо злобееш, обиждаш,,????

Откажи
КурНик
преди 2 месеца

Никой не обиждам ,ако някой се е обидил ...истината обижда ...познавам няколко такива ,единия ми е съсед който носи на бой ,заяжда се поступват го после съди и от това преживява - ден трудов стаж няма ....а иначе голям патриот и евроатлантик ...

Откажи
До Истина
преди 2 месеца

Букварче

Откажи
niakoisi
преди 2 месеца

До къде стигна българинът, стана безмозъчен тип.

Откажи
rasko diviya
преди 2 месеца

znae kogo da udrya i obijda ya da udari men ili nyakoy grug majaga ste stane ti li me butna sam li padnah pisman ste stane deto se e rodil

Откажи
angelos
преди 2 месеца

Бая голям го вадиш... пипал ли си го скоро дали не е мек... Пък ако е твърд - си го наври отзад

Откажи