Кошмар! На кого са кучетата убийци в Долна Оряховица

Още е трудно да се обяснение за случилото се

Кошмар! На кого са кучетата убийци в Долна Оряховица | StandartNews.com

Излезе наяве мрачна истина за собствеността на кучетата убийци в Долна Оряховица.

Четирите кучета, които разкъсаха до смърт 39-годишната Мирослава Стоянова от Долна Оряховица се оказаха собственост на човек с криминално минало.

Според запознати баш чорбаджията на песовете отдавна върти търговия с женска плът в Холандия, където изнасял нашенки, готови на всичко, за да се видят с някой лев в джоба.

В Амстердам той държал няколко клетки с пеперудки, които задоволявали щенията на мераклии. Те му носели фантастични доходи до момента, в който не бил накиснат от една от труженичките, тъй като решила, че й отчислява твърде малко.

Така гуруто се озовал зад решетките в ниската земя. Той бил добре познат и в родния си град, където също сътворил редица щуротии. Отрицателната му слава обаче отдавна не правела впечатление на никого. Местните твърдят, че набирал момичета от Велико Търново, Варна и Шумен, а преди да ги изкара зад граница ги „обработвал“ психически в мазето си.

Там държал и кучетата, които трябвало да плашат бъдещите жрици.

Тъй като на кучетата не им липсвало нищо, били миролюбиви. Често излизали на улицата, но не нападали хора. След ареста на благодетеля им, грижите за тях били прехвърлени на неговия съсед Ивалин Стратиев. 61-годишният мъж се грижел за тях и няма идея какво точно е отключило агресията им. След като ги храни близо две години, е категоричен, че не биха скочили на никого, без външна провокация. Още повече по Мирослава, която сутрин и вечер минавала покрай портата, отивайки и връщайки се от работа.

Така и не става ясно какво точно се е случило и защо никой от съседите не й се е притекъл на помощ, пише Уикенд..

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай