Четвъртък,

Хорър: Тялото на Евгения открито в куфар

От: Стандарт -
953
Хорър: Тялото на Евгения открито в куфар
A
A
A

Тялото на убитата Евгения, което бе открито вчера във водоем край Перник, е било в куфар.

33-годишната жена изчезна на път за фитнес в София, съобщи БНР. 

Както "Стандарт" писа, за тежкото престъпление са задържани трима души  - съпругът на жената, баща му и майка му.

"От събраната на 14 и 15 октомври информация стана ясно, че става въпрос за престъпно деяние. Бе образувано досъдебно производство", уточни шефът на отдел "Разследване" в СДВР Николай Станчев.

Още не са ясни мотивите за убийството на Евгения Владимирова. Предполага се, че е ревност. Съпругът Орлин още в началото е бил заподозрян за престъплението. Разследващите са събрали много доказателства, които са докладвани в Софийската градска прокуратура.Припомняме, че младата жена изчезна, след като излязла от дома си в столичния жк "Лагера" около 18 часа на 13 октомври и казала, че отива на фитнес в съседен квартал, който често посещавала.

Два часа по-късно обаче, когато се опитали да се свържат с нея, телефонът й бил изключен.

Едно от най-тежките престъпления у нас, при което тялото на жертвата е открито в куфар, бе това на убитото дете Никита Плотников (на 5 г.).По случая доживотен затвор без право на замяна получи руснакът Герман Костин, който бе признат от Софийския градски съд за виновен за престъплението през февруари 2015 г.

Тялото на детето бе открито повече от месец след убийството в куфар в река Искър.

Костин е виновен и за смъртта на майката на детето - Анна, чийто труп беше намерен в резерват "Перла" край Приморско, припомня dir.bg.


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com