Като на филм: Пиян убива с водопроводен ключ

Димитровград в шок от трагедията

Като на филм: Пиян убива с водопроводен ключ | StandartNews.com

Убийство като от филм на ужасите изправи косите на хората в Димитровград. Жена бе убита с водопроводен ключ от пияния си наемател.

Сигналът за починала жена в приземен етаж на къща в Димитровград е бил подаден на 26 юни. На място са пристигнали полицейски екипи и разследващи полицаи от РУ на МВР. При извършения оглед по трупа на пострадалата са били открити множество кръвонасядания в областта на крайниците и тялото, както и рана на глезена на левия крак. Трупът е бил откаран за аутопсия. Установено е било, че починалата жена е на 62-години. Тя била собственичка на къщата и живеела на втория етаж. Приземния етаж на дома обитавал обвиняемият П.П..

Вечерта на 26 юни двамата се скарали и наемателят и наемателят започнал да я удря с водопроводния ключ. Когато жената изпаднала в безсъзнание, той се обадил на тел. 112 и съобщил, че намерил хазяйката си в безпомощно състояние. Пристигналите на място полицаи установили, че е извършителят е именно наемателят. Той бил тестван дрегер, като уредът е отчел 1,5 промила алкохол в издишания въздух.

Обвиняемият П.П. е бил задържан за срок от 72 часа с постановление на прокурор от Окръжна прокуратура - Хасково. Направил е самопризнания. Предстои да бъде внесено искане в съда за определяне на мярка за неотклонение "задържане под стража", допълват от полицията и от държавното обвинение.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай