Катастрофа с шефове на полицията в Шумен

Четирима души са откарани в болница

Катастрофа с шефове на полицията в Шумен | StandartNews.com

Челен сблъсък между три автомобила.

Четирима души са откарани в болница след катастрофа край Шумен. В една от колите са били директорът и ръководни служители на полицията в града, съобщи БТА.

В единия автомобил са пътували директорът на ОДМВР-Шумен ст.комисар Георги Гендов и още двама ръководни служители на полицията.

Катастрофата е станала малко преди 10:00 часа. Водач на автомобил с русенска регистрация се движел от седми километър към Варна. На главния път друг шофьор на лека кола завил наляво в посока Шумен и го ударил. Последвал е втори удар на автомобил, спрял на знак „Стоп“ на изхода на Шумен.

На място са изпратени три екипа на спешна помощ. В шуменската болница са откарани четирима души. В колата, в която са пътували директорът на ОДМВР-Шумен ст.комисар Георги Гендов, заместник директорът комисар Пламен Тодоров и комисар Веселин Захариев, няма пострадали.

До пристигане на медиците ръководните служители на полицията са оказали психологическа подкрепа на пострадалите. Те са откарани за преглед в шуменската болница. Не са сериозно пострадали и нямат телесни повреди.

Водачите и на трите автомобила са правоспособни. Тествани са за алкохол и наркотици, пробите им са отрицателни. Пътното платно е почистено.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай