Интерпол дири поръчителя на убийството с розата

Червена бюлетина за 52-годишният Иво Масларов

Интерпол дири поръчителя на убийството с розата | StandartNews.com

52-годишният Иво Масларов, заподозрян като поръчител на покушението срещу финансовата аферистка Станка Марангозова, е обявен за издирване и в сайта на Интерпол. Бизнесдамата, беше застреляна от моторист през октомври 2019 г., а до тялото й беше оставена бяла роза.

Преди дни от МВР и прокуратурата разбиха бандата на офицера от НСО Борис Иванов, който е приел поръчката от Масларов и я възложил на двама рецидивисти, един от които ги уличи и разказа с подробности за престъплението.

Килърите купили пистов мотор Ямаха Р6, който направили като стрийтфайтър, за да не може да се познае марката и модела. Според разследващите Марангозова завлякла с голяма сума Иво Масларов, който е доведен син на бившата социална министърка Емилия Масларова. След като Станка не върнала парите, тя била подложена на сериозен тормоз. Била пребита и измъчвана, като извършителите дори гасили фасове в нея, но тя обяснила, че няма как да върне парите, връщат лентата криминалистите. Поръчителят на покушението вчера се появи и на сайта на интерпол, като е издирван с червена бюлетина. Той избягал от България преди месец. В съобщението в сайта на Интерпол пише, че е роден в София и се издирва за убийство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай