И Мата Хари от спалнята на Борисов на разпит

Вероятно вече има яснота за тази личност

И Мата Хари от спалнята на Борисов на разпит | StandartNews.com

Вероятно прокуратурата вече знае коя е станалата популярна като Мата Хари от спалнята на Борисов. 

Всички споменати от бизнесмена Светослав Илчовски, чийто свидетелства пред комисията по ревизията в 45-ия парламент, взривиха властта, ще бъдат извикани да дадат обяснения, предаде 19min.bg.

"Всички ще бъдат викани, без изключения", казаха пред "Сега" от Софийската градска прокуратура, която води проверката по случая.

Това означава, че прокуратурата ще трябва да извика за обяснение и дамата, известна като Мата Хари, която е правила снимките от спалнята на вече бившия премиер Бойко Борисов.

В парламента Илчовски обясни, че разполага със запис, показващ кой е направил снимките - известна плеймейтка. По думите му кюлчетата са истински и са подаръци за рождения ден на Борисов от двама крупни бизнесмени.

Точно с оправданието, че дамата не е установена през декември 2020 г. делото за снимките от чекмеджето беше спряно. Макар че самият Борисов не веднъж е казвал, че знае коя е тя. Сега, ако самоличността на Мата Хари бъде разкрита от Илчовски, прокуратурата би трябвало да възобнови делото за снимките.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай