Голям бизнесмен задържан за изчезналия Юмер

Продължава мистерията около бургаския строител, който е бил близък на Митьо Очите

Голям бизнесмен задържан за изчезналия Юмер | StandartNews.com

Голям бизнесмен е задържан заради изчезването на близкия до Митьо Очите Юмер Мехмед, съобщи "Флагман". Според изданието става въпрос за 55-годишния Станимир Рагевски – известна фигура за брокерите на недвижими имоти в Бургас и като цяло в бранша, свързан със строителство на курортни комплекси, офиси и жилищни сгради.

ВИЖ ОЩЕ: Мистерия с бизнесмен, близък на Митьо Очите. Отвлечен ли е?

Юмер Мехмед, който се занимава със строителство, е в неизвестност близо седмица, приятелката му Гергана се опасява, че може да е отвлечен. Работниците му твърдят, че в деня на изчезването му към 15 ч. провел телефонен разговор и отишъл да се види с мъж на близък паркинг. От тогава никой не го е виждал.

Рагевски е изведен днес в 12:40 часа от офис на третия етаж в нова жилищна кооперация на ул.“Александър Стамболийски“ 42. Той, еднолично и с други лица, притежава много апетитни недвижими имоти в центъра на града, придобити през годините чрез различни сделки.

По информация на "Флагман" Юмер Мехмед от около месец е водил разговори именно със Станимир Рагевски. Ставало дума за обект на ул.“Константин Фотинов“ в Бургас – партер и складови помещения в луксозна сграда, които се нуждаели от реконструкция.

Юмер и Станимир са се срещали на няколко пъти. Майсторът е ходел до обекта, за да го огледа и оцени.

Юмер казвал на близките си: „След срещата ми със Станимир ще си уредя финансовите проблеми“, предаде още "Флагман". Изданието прави разследване по случая.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай