Петък,

Голям бизнесмен задържан за изчезналия Юмер

От: СТАНДАРТ -
1356
Голям бизнесмен задържан за изчезналия Юмер
A
A
A

Голям бизнесмен е задържан заради изчезването на близкия до Митьо Очите Юмер Мехмед, съобщи "Флагман". Според изданието става въпрос за 55-годишния Станимир Рагевски – известна фигура за брокерите на недвижими имоти в Бургас и като цяло в бранша, свързан със строителство на курортни комплекси, офиси и жилищни сгради.

ВИЖ ОЩЕ: Мистерия с бизнесмен, близък на Митьо Очите. Отвлечен ли е?

Юмер Мехмед, който се занимава със строителство, е в неизвестност близо седмица, приятелката му Гергана се опасява, че може да е отвлечен. Работниците му твърдят, че в деня на изчезването му към 15 ч. провел телефонен разговор и отишъл да се види с мъж на близък паркинг. От тогава никой не го е виждал.

Рагевски е изведен днес в 12:40 часа от офис на третия етаж в нова жилищна кооперация на ул.“Александър Стамболийски“ 42. Той, еднолично и с други лица, притежава много апетитни недвижими имоти в центъра на града, придобити през годините чрез различни сделки.

По информация на "Флагман" Юмер Мехмед от около месец е водил разговори именно със Станимир Рагевски. Ставало дума за обект на ул.“Константин Фотинов“ в Бургас – партер и складови помещения в луксозна сграда, които се нуждаели от реконструкция.

Юмер и Станимир са се срещали на няколко пъти. Майсторът е ходел до обекта, за да го огледа и оцени.

Юмер казвал на близките си: „След срещата ми със Станимир ще си уредя финансовите проблеми“, предаде още "Флагман". Изданието прави разследване по случая.


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички