Фалшиви полицаи задържаха сириец

Фалшиви полицаи задържаха сириец | StandartNews.com

Двамата бандити, които са се правели на полицаи и са арестували сириец, като вързали ръцете му със свински опашки, са задържани. Това потвърдиха от МВР. Инцидентът с полицаите менте бе разкрит от Нова тв вчера. В репортажа сириецът Махмуд Балхус разказва как фалшиви полицаи раздават правосъдие и ограбват хора в Панчарево. Чужденецът твърди, че бил на пикник със семейството си и приятели в Панчарево.

"Нямаше и 15 минути, откакто пристигнахме и двама полицаи дойдоха при нас. Поискаха лична карта", разказва Махмуд Балхус. Всичко ставало пред очите на детето му. Той се подчинил, без да се съпротивлява. Двамата мъже били с истински униформи, имали и пистолет. След като получили документите му за самоличност, мъжете му заявили, че се съмняват, че е трафикант на мигранти. Последвал арест, но вместо с белезници, Махмуд бил закопчан със свинска опашка. След което го отвели с кола.

Пуснали го на метри от мястото на задържането, а свинската опашка била махната от приятелите му, които го открили. След кратка проверка се оказало, че автомобилът, който Махмуд бил купил преди едва два дни е ограбен. Липсвали всички пари, които носел. От няколко години той е собственик на дюнерджийница в България, а целият дневен оборот бил в него. След като открили липсата, двете сирийски семейства се обадили на истинската полиция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай