Експерти разкриха! Пейо убит от втори опит

Все повече мъже се оплакват от психически тормоз

Експерти разкриха! Пейо убит от втори опит | StandartNews.com

Психолог и адвокат разкриха, че Пейо Пеев е убит от втори опит. Първия е бил с горещия шоколад, който съпругата Габриела му дала по време на срещата им няколко дни преди фаталната вечер.  

„Мъжете в Българи и я София често се обръщат към нас. Около 500 и няколко мъже са се обърнали към нас само за една година. Психическото насилие от жени към мъже в много случаи преобладава. Това е един патриархален модел, в който има стигна, че мъжете не може да се оплакват от такива неща -  все пак момченцата от малки са учени, че не трябва да плачат, да страдат, да се оплакват“, каза психологът от „Анимус“ Надежда Стойчева, говорейки за бруталното убийство на Пейо Пеев, което бе извършено от съпругата му Габриела и тъща му – Красимира.

„Масово се приема, че домашното насилие се изразява само и единствено във физическо насилие. Рядко е мъж да е жертва на физическо насилие. По-често жените емоционално и психически тормозят мъжете и то чрез децата.

Имах случай, в който мъж бе дрогиран. Не мога да кажа дали има общо със случая с убийство на Пейо Пеев. в този случай, по който ние работихме, упойващото вещество бе сложено в бонбон“, разкри пък адвокат Силвия Петкова.

Тази седмица стана ясно, че дни преди Пейо да бъде удушен от Красимира и Габриела е имал съмнение, че е бил упоен с нещо, което е било сипано в топъл шоколад, който Габриела му дала.

„Става въпрос за хора, който мислят, че могат да си решат проблемите с отнемане на живот. Това е психопатно! Абсолютно психопатно!

Не знаем как Габриела и Красимира са изкривили до толкова личността си“, поясни психологът Стойчева в сутрешния блок на bTV.

„Дали ще се установи предумисъл – каквито данни съществуват, най-тежкото наказание, което може да се наложи е доживотен затвор без замяна“ – каза пък адвокат Петкова и поясни, че ако Пейо е бил дрогиран и това се докаже ще потвърди, че има „предумисъл“ – тоест Габриела и Красимира са обмисляли убийството му: „Когато не са успели първия път да умъртвят Пейо това не ги е отказало, а ги е мотивирало и те са продължили“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
pink
преди 2 месеца

Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи:---- https://do.my/biox

Откажи