Арестуваха 46-годишен мъж за закана за убийство

М.И., на 46 г., е привлечен като обвиняем по бързо производство за това, че в края на миналата седмица в Стара Загора се заканил с убийство на бившата си съпруга

Арестуваха 46-годишен мъж за закана за убийство | StandartNews.com

Старозагорец е задържан за  72 часа за закана за убийство, съобщиха днес от държавното обвинение. М.И., на 46 г., е привлечен като обвиняем по бързо производство за това, че в края на миналата седмица в Стара Загора се заканил с убийство на бившата си съпруга. Той опрял нож в главата й със зловещата закана: „Ще ти отрежа ухото! Ще те заколя и нарежа на парчета!“. След това опрял в главата й дулото на боен пистолет „Макаров“ и продължил да я заплашва: „Ще ти пръсна главата! Ще те убия!“. Тези закани биха могло да възбудят основателен страх за осъществяването им и са престъпление по чл.144, ал.3 от Наказателния кодекс, допълват от прокуратурата.
 Работата по разследването продължавала под надзора на наблюдавщия прокурор, като се извършвали неотложни процесуално-следствени действия. Предстояло да бъде внесено искане до съда за постоянен арест на обвиняемия М.И.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай