Адвокатът на Чеченеца с нови разкрития

Той е категоричен, че накрая истината ще излезе наяве

Адвокатът на Чеченеца с нови разкрития | StandartNews.com

Има още два клипа с участието на Чеченеца, Тошо Куката и 20-годишния младеж, който бе заснет в ролята на куче в пловдивски мол. Това каза пред "Марица" адвокатът на Петко Караилиев (Чеченеца) - Стефан Паров. По думите му, от въпросните видеа става ясно, че се забавляват и се държат съвсем приятелски. 

На единия клип, който е заснет в известен хипермаркет, се вижда, че 20-годишното момче е яхнало Чеченеца, който го разкарва из магазина. Той е заснет няколко дни преди определения като скандален клип в мола на ул. "Перущица". Вторият клип пък е заснет малко след този в търговския център и на него момчето, Тошо Куката и Чеченеца са седнали на пицария, пак там. 

ВИЖ ОЩЕ: Нови разкрития за Емили, Куката и Чеченеца

"Прилагайки аналогичен случай с това, което е заснето в мола, означава ли, че след като 20-годишният е яздил Чеченеца, съответно Чеченеца е бил третиран като вол или кон?", запита адв. Паров.

Той е категоричен, че накрая истината ще излезе наяве. "Тръгнахме оттам, че момчето било принудено с насилие и заплахи. След това прокуратурата каза, че тази версия отпада и че има склоняване. Ще излезе накрая, че няма дори и склоняване. Въпросните видеа съм ги гледал с очите си. Всичко е на шега, държат се приятелски, като една компания", коментира адвокатът на Чеченеца. 

Адв. Паров добави, че случката с клипа в мола, който се разпространи мълниеносно навсякъде, е показала, че обществото действа като стадо - когато един посочи с пръст, всички виждат от него и също започват да сочат. 

В четвъртък Окръжният съд в града под тепетата ще разгледа жалбите на Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката срещу взетата спрямо тях мярка за неотклонение "задържане под стража". 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай