Нови разкрития за Емили, Куката и Чеченеца

Говори бившият културист от "Фермата" Тихомир-Мелиса Рангелов

Нови разкрития за Емили, Куката и Чеченеца | StandartNews.com

Нови разкрития за случая с Емили Тротинетката, Тошо Куката и Чеченеца.

"Емили не е била бита в ареста. Имало е само словесни престрелки. Тя обича да отвръща. Но пък, от друга страна, как да се остави да я мачкат? Ще се защити, разбира се. Разбрахме, че вече е в самостоятелна килия. Това е най-доброто решение".

Това казаха за "България днес" най-близките приятели на Емили Тротинетката - бившият културист от "Фермата" Тихомир-Мелиса Рангелов и 30-годишната му годеница - софиянката Елизабет.

ВИЖ ОЩЕ: Идва голям скандал! Кой е спонсорирал Чеченеца

Двамата заживяха преди няколко месеца като "любовна триада" в обща квартира в столичния квартал "Стрелбище" заедно със скандалното блонди. В момента Емили търка наровете в ареста на Второ РПУ в Пловдив заради участието си в клипа, на който се гаври заедно с Петко Чеченеца и Тошо Куката с младеж в пловдивски мол.

"В четвъртък очакваме какво ще се произнесе втора инстанция. Може да освободят Емили под парична гаранция и отиваме да си я приберем", казаха още Тихомир и Елизабет.

За вестника те разкриха, че в ТЕЛК-а на Емили е вписана диагноза "личностно разстройство". 

"Много странно защо при това положение я държат зад решетките. Емили няма да може да издържи! Изпратихме й по служебната адвокатка договора за наем, рецепта за специалните й лекарства. Но ние сме съсипани! Не знаем на кой свят сме. Молим се на всички богове всичко да се изясни и Емили да излезе на свобода. Много ни е мъчно за нея. Толкова хейт се изля срещу всички нас!", сподели Елизабет. Може би е трябвало да помислят какво може да се случи, преди да се включат в отвратителното начинание.

Елизабет е убедена, че Емили е била подведена от Тошо Куката да участва в гнусния клип. "Дори Чеченеца не е виновен. Той е послушал какво казва Куката. Чеченеца е чул, че момчето се е съгласило да участва във видеото. Ние с Тихомир също чухме, че дава съгласието си. А и този младеж е над 18-годишен. Изглеждаше съвсем адекватен, по нищо не личеше, че има някакво заболяване", допълни годеницата на ексатлета.

Според Елизабет нито тя, нито Тихомир, нито Емили имат вина за разразилия се скандал. "Ние не сме от Пловдив. Отидохме там, защото Тошо Куката казал на Емили, че ако той с нея и Чеченеца, като най-известните влогъри, направят общ клип, ще взривят Мрежата", обясни Елизабет. Тя каза още, че не е снимала със свой телефон клипа, нито го е качила в интернет. "Всеки може да снима, сигурно и други хора в мола са снимали", смята годеницата на Тихомир-Мелиса.

Елизабет посочва още, че зад целия сценарий на клипа и неговата режисура стоят Тошо Куката и неговият приятел Стоян. "Това е един мъж, който е работил с младежа от клипа в една бензиностанция. И именно той го е уговарял да се снима. Може младежът да е бил заплашван, но не съм го чула лично", твърди общата приятелка на Тихомир и Емили.

"Хората ни мразят! Особено се бяха нахъсили на Емили. Защото е известна. И само чакаха да стъпи накриво, за да я затворят. Такива призиви имаше отдавна", припомни годеницата на участника във "Фермата".

По думите на Елизабет "арестът и хейтът ще се отразят много зле на Емили". "Тази травма може да й остане завинаги. Не знам какво ще се случи с нея, след като я пуснат от ареста. Готова съм всеки ден да я водя на психолог, с Тихомир страшно много държим на нея", довери общата дружка на Емили Тротинетката и Тихомир-Мелиса.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай