Влиза ли Омикрон у нас? Разкритие на проф. Витанов

Поне до Нова година нямало таксава опасност

Влиза ли Омикрон у нас? Разкритие на проф. Витанов | StandartNews.com

Проф. Николай Витанов направи поредния си анализ на ситуацията с коронавируса у нас към 7 декември.

Кратка информация за оперативната обстановка за България по отношение на пандемията COVID-19 за 07 декември 2021 г.Тази информация е за хората, които искат да знаят какво очаквам, че ще се случи с пандeмията в близките дни.

Информацията е основана на изчисленията, които излизат от компютрите. Знаете, че съм откровен с вас. Пиша ви и доброто и лошото. За де сте информирани и да можете да се предпазвате от опасностите, свързани с пандемията.

Забранено за четене от хейтъри. Може да им причини психически разстройства. Не го четете това, че после ще има да ревете и виете. Четете си юнаците, които ви баламосват с блажни теорийки, които оправдават действията ви. И си живейте спокойно.

И днес ще има малко весело, но накрая. Българският политически и социален живот може да се изчислява и прогнозира. Интересното е, че за обяснение на резултатите от изчисленията без много формули, законите на Мърфи, Питър, Паркинсон и други, са много подходящи. Така е по-интересно.

 Днес има особена точка с такъв номер. Никулден мина. Омикронът го няма. Знаете прогнозата ми - този вариант на вируса няма да може да стане доминантен у нас до Нова година. Проблемите с него ще са догодина. Отнасяйте се спокойно към обстановката, пазете се, спазвайте елементарните мерки и се гответе за спокойни празници.Наздраве!

Само да напомня. Нали още помните, когато се заговори за Омикрона как почнаха да ви говорят - страшно е, ужас е, ей сега ще ни залее. Един единствен човек излезна и каза - хора, спокойно, не се плашете. Проблеми с Омикрона ще имаме догодина, ако не дойде до Никулден, няма да може да стане доминантен до Нова година и ще си изкараме спокойни коледни и новогодишни празници.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай