Надежда Нейнски в турска болница заради ковид

Няма значение дали си най-обикновен човек, дипломат или министър – за всички се прилага една и съща процедура и тя се следва много стриктно, разказа тя

Надежда Нейнски в турска болница заради ковид | StandartNews.com

Надежда Нейнски е била поразена тежко от коронавируса. Хубавото Наде, както беше позната в началото на прехода, сега е посланик в Турция.

Надежда и нейният съпруг са преболедували тежко коронавирусната инфекция. Семейство Нейнски е лежало в болница в Турция заради влошаване на заболяването.

За преживяното Нейнски разказа в ефира на Дарик радио. По думите й след като състоянието им се влошава, заедно със съпруга си – Светлин, прекарват една седмица в болнично заведение в Анкара. Там са били лекувани, но без вентилиране с кислород.

„Бяха тежки дни и за двама ни“, каза посланикът ни и допълни, че е била впечатлена от цялостната организация на системата. „Няма значение дали си  най-обикновен човек, дипломат или министър – за всички се прилага една и съща процедура и тя се следва много стриктно“, разказа още тя.

Санкциите в Турция са много сериозни, всички носят маски, а през уикендите работят само магазините от първа необходимост. Заведенията не работят много отдавна, почти всички ресторанти са се организирали и извършват доставка, обясни мерките в съседката ни Нейнски.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай