Вярно ли? Путин отива на операция, на кого оставя войната

Предаде "Дейли мейл", цитирайки вътрешен източник от Кремъл

Вярно ли? Путин отива на операция, на кого оставя войната | StandartNews.com

Президентът на Руската федерация Владимир Путин трябва да се откаже от контрола над войната в Украйна за няколко дни, тъй като е с насрочена операция за онкологично заболяване, предаде „Дейли мейл“, цитирайки вътрешен човек от Кремъл.

Твърди се, че руският диктатор ще номинира за свой временен заместник Николай Патрушев, който в момента е секретар на Съвета за сигурност. Бившият директор на ФСБ се смята за архитект на военната стратегия на руската армия в Украйна. Той е и човекът, убедил Путин, че в Киев е пълно с неонацисти.

Източникът, близък до Кремъл, твърди, че Путин е отлагал операцията си, която сега ще се проведе преди Деня на победата на 9 май. Има вероятност Путин да нареди масова мобилизация, защото войната му срещу Украйна до момента не върви по план и РФ търпи тежки загуби в човешка сила и техника.

Раковата операция на Путин е била насрочена за втората половина на април, но е била отложена. Източникът твърди, че руският президент има рак на стомаха, а освен това страда и от Паркинсон. Кремъл винаги категорично е отричал, че Путин има медицински проблеми, и го представя пред обществото като мачо в перфектно здраве. На кадри, заснети наскоро обаче, се вижда как ръката му трепери, което поставя под въпрос колко е годен за тази длъжност.

Бивш функционер на Кремъл разкри от какво страда Путин

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай