"Мозъкът" на Путин в атака. Зловеща заплаха!

Ето последните коментарии на Дугин

"Мозъкът" на Путин в атака. Зловеща заплаха! | StandartNews.com

Един от най-зловещите умове на нашето време отправи страшна заплаха към цивилизования свят. 

Ултранационалистически философ, наричан "мозъкът на Путин" заради влиянието си върху руския лидер, заяви, че отстъплението на страната от украинската столица Киев е само "временно", съобщи „Инсайдер“. Александър Дугин, неоевразийски идеолог, известен с влиянието си в Кремъл, каза това в интервю за турски медии. Александър Дугин е руски философ, политолог, социолог и публицист, предаде Актуално.

Той е ръководител на Центъра за консервативни изследвания и основател на Международното евроазийско движение в Русия. По-рано този месец руските сили се изтеглиха от околностите на Киев, след като се опитаха да превземат украинската столица. Руската армия се препозиционира от района, за да се съсредоточи върху източния регион Донбас в Украйна, заявиха представители на Пентагона и НАТО.

"В момента руската армия се бори със суверенните сили, които налагат еднополюсен свят", заяви Дугин, визирайки съюзническите на Украйна държави, включително САЩ. "Ние не можем да загубим тази война. В противен случай целият свят ще избухне в огромен огън". 

"Нашите войници няма да се върнат у дома, докато не бъдат унищожени целите в цялата страна и не бъде установена сигурност, или докато Зеленски не се предаде", каза Дугин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай