Американски сенатор смрази Украйна! Това ли ще сложи край на войната

Джей Ди Ванс е против изпращането на повече помощи

Американски сенатор смрази Украйна! Това ли ще сложи край на войната | StandartNews.com

Съединените щати трябва да приемат, че Украйна вероятно ще трябва да отстъпи някои територии на Русия, за да се сложи край на войната.

Това коментира сенатор Джей Ди Ванс, цитиран от Си Ен Ен. Той е против изпращането на повече помощи за Украйна, защото не вярва, че тя някога ще може да победи Русия.

"Защо изпращането на милиарди помощи за Украйна ще помогне на страната в този момент от войната ѝ срещу Русия, като се има предвид, че предишните помощи все още не са сложили край на конфликта?", пита Ванс, предаде "Фокус".

"Това, което е в интерес на Америка, е да приеме, че Украйна ще трябва да отстъпи някои територии на руснаците и трябва да приключим тази война", заявява Ванс: "Но когато се замисля за голямата човешка трагедия тук, стотици хиляди невинни източноевропейци са загинали в този конфликт. Нещото, което е в наш и техен интерес, е да спрем убийствата".

Миналата седмица републиканците в Сената блокираха новата помощ за Украйна и Израел поради липсата на разпоредби за границите в законопроекта. Поисканият от президента на САЩ Джо Байдън допълнителен пакет от 111 млрд. долара, ключваше също така помощ за индийско-тихоокеанския регион и финансиране на хуманитарната помощ в Газа.

По-рано този месец администрацията на Байдън предупреди, че без действия на Конгреса средствата на САЩ за Украйна ще свършат до края на годината.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
lonexx
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://tyny.to/sunex

Откажи