НСОРБ за ЧРД на "Стандарт": Надежден партньор на кметовете сте

Ето поздрава на Даниел Панов, кмет на Велико Търново

НСОРБ за ЧРД на "Стандарт": Надежден партньор на кметовете сте | StandartNews.com

ДАНИЕЛ ПАНОВ, Кмет на Община Велико Търново и Председател на Националното сдружение на общините в Република България

Приемете искрените ми и сърдечни поздравления по случай 31 години от създаването на една от медиите, символ на българската демокрация, свободата и независимостта на словото и печата – „Стандарт“!

ВИЖ ОЩЕ: 31 години "Стандарт"! Четири големи новини

Чрез Вас поздравявам целия журналистически и издателски екип, който гордо защитава с работата си името и доброто реноме на Информационна агенция „Стандарт“!

ВИЖ ОЩЕ: Йотова за ЧРД на "Стандарт": Ваш съюзник съм!

Всеки ден вие давате пример за добра и качествена журналистика, отговаряща както на високите стандарти за журналистическа етика, така и на основополагащите принципи във Вашата работа - обективност и безпристрастност, достоверност на информацията, социална и обществена отговорност!

ВИЖ ОЩЕ: "Дънди Прешъс Металс": Приносът ви е значим!

Безспорен е приносът на „Стандарт“ за популяризирането на културно-историческото наследство на България, природните дадености и богатия културен календар на страната ни!„Стандарт“ е предпочитан, надежден и отговорен партньор и на местната власт – с рубриката „Моят град“ Вие давате гласност на добрите примери, показващи развитието на българските общини през последните години!

С пожелания за здраве, вдъхновение, креативност и благополучие!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай