Елените - късче от рая

Елените - късче от рая | StandartNews.com

10 причини да планирате ваканцията си там сред лукс и удобство

Там, където Стара планина се среща с Черно море, се намира едно късче от рая, с което започва южното ни Черноморие. Името му е Елените и вече почти 30 години привлича родни и чужди туристи, които остават завинаги влюбени в магнетичната му сила. Дали е заради съчетанието между красива природа, луксозни хотели и чист въздух, или заради спокойствието, което предлага това ваканционно селище, но който го види за първи път, остава завинаги влюбен в него и след време се завръща отново. Точно заради това Елените е и предпочитано място за семейна почивка. Предлаганите удобства и услуги в комплекса са достатъчно много и могат да задоволят и най-претенциозните вкусове, а съвсем наблизо се намират достатъчно интересни туристически дестинации - Несебър, нос Емине и река Камчия са само някои от тях. Предимствата на това райско кътче са наистина много, но нека все пак да обърнем внимание на основните десет причини, заради които трябва да планирате именно там семейната си почивка тази година, а защо не и всяка следваща. Сигурни сме, че всеки, който посети Елените, ще може сам да добави поне още толкова.

Уникална хотелска база

Няма как да не започнем именно с това, защото Елените наистина предлага избор между едни от най-луксозните хотели в цялото ни Черноморие. Като започнем с четиризвездните "Атриум", "Андалусия", "Роял парк", "Роял бей" и стигнем до перлата в короната, с която би се гордял всеки световен курорт - петзвездното бижу "Роял касъл", тук просто има по нещо за всеки вкус.

Вили "Елени" - оазис за семейства

Прибавете към хотелската база и четиризвездните вили "Елени", които предлагат уединение, изключително подходящо за семейна почивка. От тях 62 се намират на първа линия, а 9-те вили "Роял" предлагат удобства, които ще задоволят и най-претенциозните. Всяка една разполага с климатик, минибар, сателитна телевизия, телефон, баня с душ или вана. По желание и според различните семейни нужди могат да се добавят разтегаем фотьойл и двуетажно детско легло - мечта на всички малчугани.

Рядко съчетание на море с планина

Разположени в живописен залив, Елените предлагат уникалнa симбиоза между море и планина. Прохладата и чистият въздух, които идват от Стара планина, в съчетание с топлия полъх на морския вятър, превръщат ваканционното селище в оазис, излязъл все едно от приказките в "1001 нощ". Дори и в най-големите жеги през лятото се усеща свежест. А склоновете на Стара планина са съвсем наблизо за всеки, който иска да се разходи в прохладата им или да си организира пикник за цялото семейство.

Удобна локация за пътешествия

Разположено в началото на Южното ни Черноморие, вилно селище Елените се намира само на 9 км от Слънчев бряг, 15 км от Несебър и 45 км от летище Бургас. На ваше разположение е и трансфер от летище Варна, който може да бъде заявен при правенето на резервация. Сред близките туристически дестинации са старата част на Несебър на юг, както и разположеният на север от Елените нос Емине. На не повече от 40 км са също реките Ропотамо и Камчия.

Специални занимания за деца

За да могат родителите да се насладят пълноценно на почивката си, Елените предлага много развлечения и занимания за деца. Във всеки хотел има басейн за малчуганите, а аниматорите са любезни и специално обучени как да ги занимават. За вашите малки наследници има уроци по тенис, пингпонг или някой от другите спортове, които се предлагат в комплекса..

Спорт за всеки вкус

Любителите на спортните занимания могат да избират между тенис и пингпонг, футбол, волейбол, миниголф, боулинг, модерния напоследък скуош и много други. Всеки от хотелите разполага и с най-модерно оборудван фитнес център. Ако искате да започнете деня си с бърза тренировка, на ваше разположение са обучени инструктори. След това може да се отправите към плажа за релакс под топлите слънчеви лъчи.

Спа удоволствия срещу стрес

За всички, които искат да презаредят "батериите", хотелите предлагат различни спа удоволствия за освобождаване от натрупания стрес и огромното напрежение на забързания всекидневен живот. Хотел "Роял касъл" предлага дори промоционални спа пакети, които ще задоволят и най-претенциозните вкусове. Препоръчваме ви този за тотално възстановяване в срок от седем дни. Той включва консултации със специалист по здравословно хранене, който ще ви изработи специално меню, и с фитнес инструктор, който ще ви начертае персонална програма. В спа пакета влизат още козметични процедури според кожата на лицето ви, отслабваща и детоксикираща терапия за тяло, два класически масажа, два детоксикиращи масажа, четири занимания по водна гимнастика, неограничено ползване на басейн, сауни, парна баня и не на последно място - ежедневни фитнес тренировки.

Постоянни промоции

Актуалните оферти от промоцията "Нека лятото започне сега" предлагат специални цени за почивки за цялото семейство до 24 юни. За да не пропуснете нито една от изгодните оферти, следете редовно сайта www.victoriaholidays.eu.

Уют и сигурност

Много хора се оплакват, че почивката им създава допълнителен стрес и след като се върнат от нея, се нуждаят поне от седмица, за да могат наистина да си починат. Това важи особено за семейства с малки деца. Всички, които веднъж са посетили Елените, споделят, че отново биха се върнали там заради уюта, спокойствието и сигурността, които предлага ваканционното селище. Така родителите наистина успяват да се насладят на заслужената си почивка, а децата са свободни да играят на воля под топлите слънчеви лъчи.

Кралска почивка в "Роял касъл"

Петзвездният "Роял касъл" е перлата в короната на Елените. Хотелът е истинско бижу. Разположен върху планински хълм, "Роял касъл" Хотел & Спа предлага прекрасна панорама към морския залив. Проектиран е с намерението да превърне Роял Клуб Виктория Елените в приказно място за почивка. Хотелът е забележителен във всеки смисъл на думата. Може да избирате между различните дизайнерски апартаменти, които ще направят престоя ви всеки път различен и незабравим. На ваше разположение са изключително комфортните "Junior Suits", както и апартаментите "Кънтри", "Сафари" и "Холивуд". Всеки от тях е оборудван с вана и джакузи и има много допълнителни екстри. Не може да не обърнем внимание и на апартамента "Зодиак", в чийто разкош буквално се изгубвате. Той е разположен на два етажа, има уютна дневна с камина, обособена зона за хранене и специално място за релаксация с джакузи и сауна. 3D телевизията, DVD плеърът и безжичният интернет са безупречни. Тук може наистина да се почувствате като кралска особа, защото персоналът ще се отнася към вас точно така.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай