Yettel предлага новите футуристични бижута HUAWEI FreeBuds 5

Футуристични извивки, които носят усещането за технология от бъдещето, и безкомпромисен звук, стъпил върху последните технологии

Yettel предлага новите футуристични бижута HUAWEI FreeBuds 5 | StandartNews.com
  • В началото на май операторът пуска първи на българския пазар най-новите безжични слушалки на бранда и в страхотния цвят Coral Orange

Yettel стартира продажбите на последната иновация от HUAWEI в света на безжичните слушалки FreeBuds 5. С дизайн, вдъхновен от „капката на принц Рупърт“, футуристични извивки, които носят усещането за технология от бъдещето, и безкомпромисен звук, стъпил върху последните технологии, моделът е създаден, за да впечатлява. Освен в стилните Silver Frost и Ceramic White, FreeBuds 5 идват и в изцяло новия и смел цвят Coral Orange, който от началото на месец май може да бъде намерен първо в Yettel.

Дизайнът на FreeBuds 5 е красив и новаторски, без да жертва комфорта при продължително носене –  при създаването им са тествани множество ергономични прототипи, за да се стигне до най-удобната форма. Те имат малко тегло и пасват удобно в ухото, като всеки комплект разполага и със силиконови накрайници за перфектно прилягане. Кейсът е овален и супер удобен за всеки малък джоб и дори за захват в дланта. Слушалките имат и IPX4 водоустойчивост на пръски, което ги прави верен съюзник дори в най-тежката тренировка. FreeBuds 5 поддържат едновременна връзка към няколко устройства, като на базата на навиците на потребителя разбират кое да бъде приоритетно.

Това са първите по рода си TWS слушалки от отворен тип на HUAWEI, които поддържат стандарта Audio Vivid. HUAWEI FreeBuds 5 възпроизвеждат High Resolution звук и са оборудвани с ултрамагнитен динамичен говорител, захранван от двупръстенни магнити, и мембрана с диаметър 11 мм. Те  работят в тандем със звуковата турботехнология, за да осигурят мощна движеща сила, голяма амплитуда, рязко нарастващи басови ноти и кристално чисто възпроизвеждане на човешкия глас при разговори.

Хардуерните характеристики на модела позвоялват активен диапазон на честотната характеристика от 16Hz до 40kHz. Благодарение на вграден алгоритъм слушалките осигуряват адаптивен еквалайзер от 100 Hz до 2000 Hz в рамките на 2 секунди, като отчитат структурата на ушния канал, състоянието на носене и нивото на звука. С тази функция позволява на тапите да осигуряват изключително постоянно качество на звука за всички потребители. HUAWEI FreeBuds 5 поддържат хибридно шумопотискане с три микрофона, което се адаптира към формата на ухото на носещия ги, а благодарение на интелигентното динамично ANC8 слушалките разпознават околния шум и регулират шумопотискането в реално време.

HUAWEI FreeBuds 5 са съвместими с всеки смартфон с iOS или Android благодарение на лесен Bluetooth механизъм за сдвояване, a с приложението на HUAWEI AI Life потребителите управляват и персонифицират максимално своето изживяване. Моделът може да се похвали и с 30 часа работа на батерията, а петминутно зареждане в калъфа с 505mAh батерия може да увеличи времето за слушане с до два часа, което е с 200% по-бързо зареждане от предлаганото от четвъртото поколение FreeBuds.

Цената на HUAWEI FreeBuds 5 момента е 299,99 лв. в брой или по 14,49 лв. на месец за период от 24 месеца. Слушалките са налични онлайн и в цялата магазинна мрежа на Yettel.

Повече информация за HUAWEI FreeBuds 5 можете да намерите тук.

В допълнение, почитателите на новите технологии, търсещи и смарт часовник, до края на април от Yettel могат да закупят и един от бестселърите на компанията в лицето на HUAWEI Watch GT 3 SE, който се предлага с 50 лв. отстъпка.  Моделът с разнообразни спортни функции и страхотен външен вид е намален от 299,99 лв. на 249,99 лв. в брой или на изплащане по 10,99 лв. на месец за 2 години. Часовникът е най-лекият представител на хитовата серия смарт часовници WATCH GT 3 с тегло от 35,6 гр (без каишката), а тялото му е  само 11 мм. Той посреща изискванията на активните градски хора, спортните ентусиасти и онези, които искат да следят своите здравни параметри. HUAWEI Watch GT 3 SE има 1.43-инчов  AMOLED дисплей, а батерията издържа до 2 седмици. Поддържа над 100 спортни режими, интелигентни планове за бягане и алгоритъма TruSport на HUAWEI, който предлага спортни инсайти, базирани на натрупаните данни от тренировките на потребителя. 

Повече информация за HUAWEI WATCH GT 3 SE можете да намерите тук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай