WhatsApp въведе видеосъобщения с дължина до 60 секунди

Функцията за видеосъобщения започна да се разпространява от WhatsApp на платформите iOS и Android поне от миналия месец, а WhatsApp заяви в изявление, че функцията ще бъде достъпна за всички потребители през следващите седмици

WhatsApp въведе видеосъобщения с дължина до 60 секунди | StandartNews.com

WhatsApp въведе нова функция, която позволява на потребителите бързо да изпращат кратки видеосъобщения с продължителност до 60 секунди. Функцията е подобна на съществуващите гласови съобщения и ще бъде достъпна за всички потребители на приложението през следващите седмици.

Според WhatsApp кратките видеосъобщения ще се възпроизвеждат автоматично без звук, когато получателят отвори чата. Това е за разлика от гласовите съобщения, които не се възпроизвеждат автоматично и могат да бъдат с произволна дължина. Можете да изпратите видеосъобщение, като докоснете иконата на съществуващо гласово съобщение, за да го поставите във видеорежим.

WhatsApp отдавна предлага възможност за изпращане на видеоклипове, но новата функция за кратки видеосъобщения опростява процеса, като го прави по-бърз и непосредствен. Ако видеосъобщенията работят по същия начин като гласовите съобщения, които съществуват само в рамките на приложението, те би трябвало да помогнат да избегнете претрупването на галерията на смартфона си с кратки видеоклипове.

Функцията за видеосъобщения започна да се разпространява от WhatsApp на платформите iOS и Android поне от миналия месец, а WhatsApp заяви в изявление, че функцията ще бъде достъпна за всички потребители през следващите седмици.

Иновацията на WhatsApp за функция за бързо изпращане на кратки видеосъобщения може да бъде значителна стъпка в улесняването и ускоряването на обмена на информация между хората. Тя би могла също така да спомогне за повишаване на ангажираността на потребителите на WhatsApp, тъй като те получават още един удобен инструмент за комуникация.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай