WhatsApp най-накрая може да се използва на няколко смартфона наведнъж

Възможността за сега е само за тестери

WhatsApp най-накрая може да се използва на няколко смартфона наведнъж | StandartNews.com

Въпреки че ръководството на WhatsApp все още не е направило съответното съобщение, някои потребители вече могат да използват новата функция на месинджъра, като го използват на няколко устройства едновременно, точно както Telegram и други месинджъри. "Режимът Companion е оптимален за тези, които искат да използват един акаунт в WhatsApp на няколко смартфона.

Потребителите на два или повече модела не са малко. Въпреки това понякога просто трябва да можете да комуникирате с акаунта си в WhatsApp от всички устройства. Според WABetaInfo компанията вече е въвела режима "Companion Mode" за някои бета тестери и той позволява един акаунт да се използва на четири устройства едновременно.

Функцията е налична само в бета версията на WhatsApp 2.22.24.18 за момента и не е достъпна за всички потребители и изглежда, че все още не се поддържа в iOS. За тези, които са имали късмета да бъдат тествани, функцията ще се появи в триточковото меню на пратеника в горния десен ъгъл - допълнителни устройства могат да бъдат свързани с помощта на QR код.

Според Mashable "Companion Mode" вече е тестван в бета версия, но по-късно е останал само на таблети и персонални компютри, а "вързаните" устройства все още могат да се използват от всички. Все още няма гаранция, че възможността за използване на един и същ акаунт на различни смартфони ще премине етапа на бета версия. Въпреки това има обществено търсене на подобна технология, така че е вероятно режимът "Companion Mode" в крайна сметка да бъде разширен за всички.

Неотдавна WhatsApp въведе "Общности", което позволява присъединяване към множество групи, както и възможност за провеждане на видеоразговори с до 32 души или чат с до 1024 участници.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай