Vivacom предлага най-новия модел смартфон – Nokia C22

Устройството предлага на потребителите съвършената комбинация от издръжливост и най-новите софтуерни иновации

Vivacom предлага най-новия модел смартфон – Nokia C22 | StandartNews.com

Vivacom вече предлага, в своите магазини и онлайн, най-новия модел смартфон – Nokia C22. Устройството ще бъде на разположение за всички клиенти на телекома на специалната цена от 6,98 лева на месец на лизинг за 24 месеца със сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 100.

Моделът пристига с новата и олекотена версия на Android – Android 13 (Go edition), която предлага на потребителите най-важните функции и приложения, от които имат нужда. Допълнително, Nokia C22 е с цяло тяло от поликарбонат, както и защита за издръжливост IP52, предпазвайки го от ежедневните удари и драскотини, малки капки, прах и разливане на различни напитки.

Nokia C22 е оборудван с 6.5-инчов HD дисплей и 2.5D закалено стъкло. Устройството разполага с двойна основна 13-мегапикселова камера, както и предна 8-мегапикселова селфи камера. Благодарение на опциите за нощен и портретен режим, потребителите вече могат да уловят своя перфектен кадър както през деня, така и през нощта. Освен това, Nokia C22 притежава и 2GB допълнителна виртуална RAM памет, която позволява на устройството да работи по-гладко, осигурявайки по този начин по-добро потребителско изживяване. Батерията му е 5000 mAh и се поддържа 10 W зареждане, като издържа до 3 дни.

Моделът ще се предлага с 2 години тримесечна актуализация на сигурността, предоставяйки на потребителите необходимата защита за тяхното онлайн банкиране, лични данни и онлайн пазаруване.

Повече информация може да намерите ТУК. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай