В WhatsApp ще могат да се възстановяват случайно изтрити съобщения

Новата функция се нарича "Случайно изтриване". Използва се за показване на съобщение в продължение на 5 секунди, което ви предупреждава да изтриете информация само от себе си и ви позволява да отмените това действие.

В WhatsApp ще могат да се възстановяват случайно изтрити съобщения | StandartNews.com

Разработчиците на популярния месинджър WhatsApp обявиха нова функция, с която ще се избегне случайното изтриване на съобщения в чатовете. Става дума за отмяна на действието "Изтрий от мен", с което можете да премахнете съобщенията от чатовете си, но те ще останат на устройствата на партньорите ви в чата.

Новата функция се нарича "Случайно изтриване". Използва се за показване на съобщение в продължение на 5 секунди, което ви предупреждава да изтриете информация само от себе си и ви позволява да отмените това действие. Инструментът скоро ще бъде достъпен за всички потребители в частните и груповите чатове на WhatsApp.

Функцията "Случайно изтриване" е полезна, когато искате да изтриете съобщение от всички потребители, но по погрешка го правите само на собственото си устройство. Изскачащ прозорец ще ви позволи да отмените изтриването на съобщението, след което можете да повторите операцията, но като го премахнете от устройствата на всички участници в разговора.

Съобщава се, че новата функция е била тествана с ограничен брой потребители на месинджъра от август тази година. Тя скоро ще бъде достъпна за всички потребители на WhatsApp на устройства с Android и iOS.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай