Неделя,

Twitter започва партньорство с Shopify

От: екип на Стандарт -
670
Twitter започва партньорство с Shopify
A
A
A

Twitter си партнира с Shopify за интеграция, която ще поддържа страницата на профила на продавачите в Twitter актуализирана с директни връзки към продуктите, които те имат за продажба. Потребителите на Shopify, които инсталират новата добавка за Twitter, могат да свържат своя акаунт в Twitter с Shopify и след това да започнат да създават магазин в Twitter с Shop Module на платформата .

Новата добавка автоматично зарежда продуктите на търговец от Shopify в Twitter, които след това се появяват в профила в Twitter. Потребителите могат да видят до 50 продукта - изборът на продукт пренасочва потребителите към уебсайта на търговеца за покупка.

Собствениците на магазини могат също да използват добавката за Twitter, за да синхронизират инвентара си от продукти на Shopify с Twitter. Това би трябвало да премахне необходимостта търговците да актуализират всеки артикул поотделно, когато правят промени в детайлите на своите продукти, когато пускат нови артикули или има изчерпана наличност.

В допълнение към партньорството с Shopify, Twitter обяви, че разширява бета версията на своите Twitter Shops и Shop Spotlight – инструменти, които позволяват на търговците да показват продукти в своите профили – към всички марки, базирани в САЩ. Досега функциите бяха достъпни само за избрана група търговци.

По-рано този месец Twitter пусна нова функция на iOS, която позволява на търговците да рекламират предстоящите продукти с напомняния , преди да бъдат пуснати в продажба.


Всички новини от категория Технологии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията