Twitter започва да тества нова функция CoTweets

Тя ще позволява на два акаунта да съавторстват на туит

Twitter започва да тества нова функция CoTweets | StandartNews.com

Twitter започна да тества нова функция CoTweets тази седмица с потребители на социалната мрежа. Функцията CoTweets позволява на два акаунта да бъдат съавтори на един туит и двата да бъдат маркирани в един туит. Twitter потвърди пред The ​​Verge , че тази нова функция вече е активна за някои потребители за ограничен период от време, след като компанията започна да експериментира с идеята по-рано тази година.

„Продължаваме да проучваме нови начини хората да си сътрудничат в Twitter“, обяснява говорителят на Twitter Джоузеф Дж. Нунес в изявление за The Verge . „Тестваме CoTweets за ограничено време, за да научим как хората и марките могат да използват тази функция, за да растат и да достигат до нови аудитории и да засилят сътрудничеството си с други акаунти.“

Целта на функцията CoTweets е основният автор на туит да покани някой друг да бъде тагнат в туита и да участва в съдържанието. Вторият акаунт трябва да одобри съавторския туит и полученият туит показва, че е съавтор на двама души, но отговорите изглежда са насочени само към основния автор на туита.

Instagram предлага подобна функция за съавтор в своята услуга от миналата година и е може да се предположи, че инфлуенсърите и марките бързо ще използват функция на Twitter като тази.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай