Три мобилни приложения, които всеки един мъж трябва да инсталира в телефона си

Ето и нашите предположения

Три мобилни приложения, които всеки един мъж трябва да инсталира в телефона си | StandartNews.com

Мъдрите хора са казали, че нашият дом е нашата крепост, но всеки мъж, на когото се налага да споделя жизнено пространство с представител на противоположния пол, няма да е напълно съгласен с това твърдение. Дамите имат склонност да превземат неумолимо “общото” жизнено пространство, като често последен пристан на джентълмените остава техният мобилен телефон - “теренът”, който имат свободата да нареждат както си искат. Това ни накара да се замислим какви биха били трите основни приложения, които всеки мъж би инсталирал на устройството си? Ето и нашите предположения. 

Мобилно приложение за спорт и бетинг

Какво харесват повечето мъже? Какво не пропускат да обсъдят на всяко едно събиране, на работа, в магазина, по телефона, в социалните медии? Резултатите от света на спорта, разбира се. И платформи като efbet и в частност специализираното им мобилно приложение efbet app вече им дават перфектната възможност за това. 

Какво представлява апликацията за смартфони на efbet? Идеалният помощник за следене на всички резултати от важни спортни събития в реално време, и то по начин, който е бърз, удобен и лесен за потребителя. Не е необходимо да сте запален почитател на бетинг индустрията, за да използвате приложението - достатъчно е само да си имате любим футболен, волейболен или баскетболен отбор, от чиято съдба се вълнувате живо, и искате да получавате актуални данни за неговите резултати и класиране, дори когато не можете да го гледате на живо. Изтеглянето е изключително просто - през QR код в официалния сайт или директно в магазините на Android и IOS.

Мобилно приложение за състоянието на личния автомобил

Автомобилът на един мъж е сред най-ценните му притежания, които биват старателно обгрижвани и често дори обожавани. Затова и мобилни апликации, които следят за състоянието на личното превозно средство, имат своето запазено място в телефоните на гордите собственици. Приложения от подобен тип могат да са доста разнообразни, затова тук ще дадем примери само за някои от най-полезните такива. 

Приложения за следене на разхода на гориво

Една от най-предпочитаните функционалности е информацията за разхода на гориво на база консумацията на конкретния автомобил, заредените литри и изминатите километри. Примери за апликации, които могат да я осигурят, са: aCar, GasBuddy, Car Xpenses и т.н. Част от тях са платени и имат месечен абонамент, други са абсолютно безплатни.

Приложение за изтичане на застраховки и история на технически прегледи

Мобилните платформи, които следят за годишните технически прегледи, регулярен сервиз и изтичане на застраховки, са особено полезни за всеки собственик на автомобил. Наличието им може да спести доста сериозни глоби и неудобства. Примери за подобни приложения са: CarG, Torque Pro, Drivvo и други. 

Мобилно приложение за GPS и навигация

Мобилни приложения с упътвания от типа на най-популярното Google Maps са абсолютно задължителни за всеки един мъж. Подобен софтуер разполага с множество функционалности, които ни помагат да вземаме по-добри маршрутни решения, докато управляваме автомобила си или просто се разхождаме пеша. 

Полезна опция е възможността да се информираме своевременно за затворени пътни участъци и ремонтни дейности, изменения в инфраструктурата, пътнотранспортни произшествия, блокиращи движението, и други сходни ситуации, изискващи промяна в нашето поведение и намерения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай