Tesla представи електрическо АТВ за деца

Превозното средство струва 1900 щ. долара и ще се доставя още тази година

Tesla представи електрическо АТВ за деца | StandartNews.com

Без много помпозност или отделно събитие, Tesla обяви, че пуска четириколесно превозно средство от типа АТВ. Моделът е предназначен за деца, както подсказва и името му - Cyberquad for Kids. Цената му е 1900 щ. долара, а поръчките вече започнаха на сайта на компанията.

Любопитното в случая е, че това е умален модел на Cyberquad ATV, представен преди две години, заедно с футуристичния Cybertruck. Въпреки големия интерес към тях и двата модела все още не са стигнали до крайните си притежатели, дори тези, предплатили голяма сума за тях.

Малкият Cybersquad е разрешен за деца над 8 годишна възраст. Той е изграден от стоманена рамка, мека седалка и регулируемо окачване със задна дискова спирачка. АТВ-то разполага с LED светлинни ленти за завършване на естетиката в стил киберпънк. Максималната му скорост е 16 км/ч. Те са разпределени в три отделни режима, така че да се избере най-безопасната скорост за детето, което ще го управлява. Капацитетът на батерията позволява изминаване на около 20 км с едно зареждане.

Още подобни новини можете да видите в рубриката технологии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай