Създадоха „вечен“ дезодорант

Купете веднъж и забравете за дезодоранта за цял живот. Ето какво е измислил един стартъп в Швеция

Създадоха „вечен“ дезодорант | StandartNews.com

В Kickstarter компанията пусна The Solution - гениална джаджа, която компанията нарича "безкраен дезодорант". Тя е универсална и е подходяща както за мъже, така и за жени.

The Solution има елегантна външна част от анодизиран алуминий, капак с магнит и кристална топка. Потребителят може да избере цвета на калъфа (черно злато и сребро). Цветът на кристалната топка също може да бъде избран (черен, бял, розов, зелен, жълт и лилав).

Производителят е измислил начин да спести на клиентите си постоянното купуване на пластмасови дезодоранти (грижа за околната среда). В Швеция предлагат да си купите алуминиевата джаджа и сами да опреснявате съдържанието ѝ.

Ето как работи всичко:

  1.     Клиентът си купува The Solution - той се предлага в комплект с хартиени минипакетчета, съдържащи специално вещество;
  2.     Потребителят отваря капака на опаковката, налива 50 ml вода и изсипва съдържанието на пакетчето;
  3.     Разклаща сместа и я използва като дезодорант.

Цената на устройството е 89 долара щ. долара. За тези пари клиентът получава стартов комплект дезодорант и едно саше. Когато съдържанието се изчерпи, на потребителя няма да се налага да купува нов "дезодорант": достатъчно е да закупи само опаковка със специално вещество (цената му все още не е оповестена).

За всяка покупка производителят обещава да почисти океана от 1 кг пластмаса. Твърди се, че продажбите на "The Solution" ще започнат през юни 2023 година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай