Sony представи новите слушалки WF-C700N и WH-1000XM5 в цвят Midnight Blue

С представените нови слушалки на Sony е още по-лесно да се наслаждавате на любимата си музика навсякъде, където пожелаете

Sony представи новите слушалки WF-C700N и WH-1000XM5 в цвят Midnight Blue | StandartNews.com

С представените нови напълно безжични слушалки WF-C700N на Sony е още по-лесно да се наслаждавате на любимата си музика навсякъде, където пожелаете.

WF-C700N са идеалният избор, ако искате да преминете към наистина безжични слушалки без да правите компромис с удобството и стабилността, като същевременно се наслаждавате на завладяващо качество на звука и шумопотискане.

Удобство и качество в джобен размер

WF-C700N са създадени с идеята за удобство и стабилност, независимо от размера на ухото. Sony създава WF-C700N след обработка и анализ на огромно количество данни за формата и индивидуалната чувствителност на различните размери уши. Данните са събирани от момента, в който компанията пуска на пазара първите в света “ïn ear” слушалки през 1982 г. WF-C700N са с форма, която идеално приляга към човешкото ухо, и ергономична повърхност за повече стабилност.

Цилиндричният калъф за зареждане е малък и лесен за пренасяне в джоб или чанта, така че можете да носите слушалките навсякъде с вас. Геометричните мотиви и текстура на калъфа придават усещането за стил и лукс.

Текстурата, качеството и цветовете на WF-C700N са специално избрани с мисъл за вашия стил и удобство. Можете да избирате между черно, бяло, лавандула и градински чай и да откриете най-подходящия за вас цвят.

Повече музика, по-малко фонов шум

С WF-C700N оставате насаме с музиката. Можете да елиминирате фоновия шум благодарение на шумопотискащите функции или да използвате режим Ambient Sound, за да останете свързани с естествените звуци от обкръжаващата ви среда.

При режим Ambient Sound микрофоните за околна среда улавят повече звуци от света около вас, за да може да получите максимално естествено преживяване, докато слушате, и да не прекъсвате връзката със заобикалящия ви свят. Можете да персонализирате настройките от приложението Sony | Headphones Connect app или да използвате настройката Focus on Voice, за да водите разговори без да се налага да сваляте слушалките си. Можете да влезете в любимото си кафене и да поръчате бързо и лесно, след което също толкова бързо да се отпуснете в стола и да се насладите на любимите си забавления без разсейващи шумове.

WF-C700N предлагат и функцията Adaptive Sound Control, която променя настройките за околен шум в зависимост от това къде се намирате и какво правите. Слушалките разпознават местата, които посещавате често, като например офиса, фитнеса и любимото ви кафене, и превключват между отделните режими в зависимост от ситуацията. По този начин гладко преминавате от една обстановка в друга, без да спирате да слушате своите любими изпълнители и забавления.

Чуйте всеки тон с кристално качество

WF-C700N осигуряват високо качество на звука благодарение на технологията за подобряване на звука DSEE (Digital Sound Enhancement Engine). Благодарение на оригинално разработения от Sony 5мм възбудител, WF-C700N може да са малки по размер, но са способни на много. Въпреки размера си, те възпроизвеждат мощен бас и впечатляващо ясни вокали, изваждайки най-доброто от предпочитания от вас музикален жанр или забавление. Можете да променяте музиката в зависимост от предпочитанията си с EQ настройките през приложението Sony | Headphones Connect.

Слушате музика без усилия

С дълъг живот на батерията до 15 часа, клас на водоустойчивост IPX4 и интелигентни функции, напълно безжичните слушалки WF-C700N са създадени за ежедневна употреба.

За максимално удобство WF-C700N предлагат Multipoint връзка, което означава, че можете да ги свържете с две Bluetooth устройства едновременно. По този начин, когато получите обаждане, вашите слушалки автоматично се свързват с телефона.

WF-C700N осигуряват и надеждно качество на разговорите благодарение на специалната си конструкция, намаляваща шума от вятъра, за да може вашият глас да се чува ясно дори и във ветровити дни.

WH-1000XM5 вече и в Midnight Blue

След пускането им на пазара през 2022 г. безжичните слушалки WH-1000XM5 стават носители на множество награди и получават широко признание за това, че предлагат водещо за индустрията шумопотискане и отлично качество на звука. Сега Sony всички любими технологии на добилите огромна популярност WH-1000XM5 са налични в нов стилен цвят Midnight Blue. 

Устойчив дизайн

При разработката на WF-C700N и WH-1000XM5 Midnight Blue Sony залага не само на стилния дизайн, но и на устойчивите решения. В опаковъчните материали и за двата модела не е използвана никаква пластмаса, което отразява ангажираността на Sony към ограничаването на негативното въздействие върху околната среда на продуктите и практиките на компанията. 

Цени и наличност 

WF-C700N ще бъдат налично от м. април 2023 г. на цени от приблизително 259 лв.

WH-1000XM5 Midnight Blue ще бъдат налични от м. април 2023 г. на цени от приблизително 819 лв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай