Ще правят смартфон с марката Coca-Cola

Производителят ще е китайската компания Realme

Ще правят смартфон с марката Coca-Cola | StandartNews.com

Тази седмица в мрежата се появи визуализация на смартфон с логото на Coca-Cola, за който се предполага, че се нарича ColaPhone. Освен ако не ставаше дума за фалшификат, нямаше съмнение, че компанията за напитки ще привлече производител, който да създаде смартфона. Сега вече има и намеци за това кой може да е той.

GSMArena отбеляза, че смартфонът прилича на моделите Realme 10/10 Pro, така че предположи, че Realme ще произвежда ColaPhone, а самото устройство ще бъде специална версия на един от тези модели. Очевидно това предположение се е оказало правилно, защото днес Realme публикува тийзър видео в Twitter, в което се загатва за сътрудничество с Coca-Cola.

Видеоклипът показва смартфон на червеникав фон с мехурчета като напитка на Coca-Cola и надпис "Нещо интересно се готви!".

Realme също така е създала страница за събития на своя уебсайт в Индия със същия фон, но този път текстът гласи: "Realme е настроен да стане наистина освежаващ". На страницата има и изображение на бутилка с пенлива напитка във формата на Realmeow, официалния талисман на Realme, с текст "Пригответе се да кажете "Greetings Realme".

Тези факти са достатъчни, за да предположим, че Realme ще пусне смартфон с марката Coca-Cola в партньорство с производителя на безалкохолни напитки и ако рендърът на ColaPhone, който видяхме, е верен, това ще бъде специална версия на Realme 10 или 10 Pro.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай