Неделя,

Новите смартфони на Xiaomi ще бъдат представени още на 28 декември

От: Кристиан Антонов -
266
Новите смартфони на Xiaomi ще бъдат представени още на 28 декември
A
A
A

Една от най-бързо развиващите се компании в света на смартфоните изглежда предприема изненадващ ход за премиерата на своите най-нови устройства. Докато останалите производители насрочват премиерите си за януари, февруари и март, Xiaomi ще направи своето представяне още на 28 декември.

За това подсказва покана, изпратена до медиите в навечерието на коледните празници. Новата серия, която ще се нарича Xiaomi 12, идва преди всички големи изложения и премиери, които трябва да се състоят през 2022 година.

И ако представянето на новите смартфони в Китай ще е още тази година, то европейският им дебют вероятно все пак ще е по време на Световния мобилен конгрес в Барселона. Въпреки това ранната поява на устройствата ще позволи те да са първите на пазара, които се задвижват от най-новата платформа на Qualcomm - Snapdragon 8 Gen 1.

Според слуховете, които вече се появиха, новите устройства и най-вече флагманите ще имат сериозен напредък при камерите. Там според мнозина специалисти, Xiaomi ще започне да си партнира с Leica, която до преди година имаше партньорство с Huawei.

Сред новите модели на Xiaomi ще видим най-вероятно един основен, апарат наречен Ultra Enhanced, както и Pro, Lite и Mini, въпреки че имената може да не следват точно тези наименувания. С това още в началото на годината, китайската компания ще има нови смартфони във всички класове.

 

А тук ще намерите още технологични новини!


Всички новини от категория Технологии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията