Не е за вярване! Умна колонка изби рибата

Струва само 25 евро

Не е за вярване! Умна колонка изби рибата | StandartNews.com

Мечтата на всеки технологичен човек на 21 век е да има "умни" неща в дома си. такава е и колонката помощник с изкуствен интерлект. Тя не само ще ви забавлява, но и ще ви помогне да управлявате с лекота различните смарт джаджи в дома.

Това е смарт колонката Xiaomi Xiaoai Speaker, която с всичките си високотехнологични възможности струва само €24,95 – можете да я купите на тази цена в глобалния онлайн магазин Cafago и да разчитате на безплатна доставка.

На първо място, този интелигентен високоговорител възпроизвежда качествено аудио. С иновативен дизайн и собствена аудио технология, колонката осигурява обемен и качествен звук. Ще слушате от нея любими мелодии, а също и полезна информация за неща, които ви интересуват, тъй като колонката е умна и разбира гласови команди.

С помощта на колонката можете да управлявате най-различни смарт устройства в дома чрез глас, включително да задействате техните функции дистанционно. Колонката поддържа надеждни безжични комуникации като Wi-Fi 2,4GHz с протоколи IEEE 802.11 b/g/n и Bluetooth 4.2, както и A2DP възпроизвеждане на музика, и е съвместима с Andoid и iOS смартфони.

Иновативното устройство играе умело ролята на помощник с изкуствен интелект. Вграденият AI асистент Xiaoai може да демонстрира повече от 1400 практически житейски умения – като чат, игри, отговори на гатанки и т.н., за да ви забавлява, ако скучаете.

Неслучайно децата харесват Xiaomi Xiaoai Speaker. Умната колонка може да превежда и рецитира древни стихове, да издава животински звуци, да отговаря със знания от енциклопедия. Въобще това е добър приятел на децата, способен да отговори на стотици хиляди техни въпроси.

Едва ли е изненада, че смарт джаджата се явява и персонализиран будилник. Можете да задавате музиката и изпълнителите, с които да ви събужда, вкл. списъци с любими песни за будилника, така че всеки ден да отваряте очи с различни музикални изживявания.

Xiaomi Xiaoai Speaker има цилиндрична форма с размери 140х95х95 мм, изпълнен е в бял цвят и тежи само 564 грама. Съвместим е с мобилни устройства под управление на Android и iOS и се захранва чрез адаптер DC 12V/1A, който е включен в комплекта. Там ще намерите и ръководство с инструкции за използване.

Можете да купите тази умна джаджа тук: Xiaomi Xiaoai Speaker – само за €24,95 от онлайн магазина Cafago и безплатна доставка.

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай