Израелски старт-ъп пуска приложение за дрехите на домашни любимци

Целта е да изберат точни за тях размер

Израелски старт-ъп пуска приложение за дрехите на домашни любимци | StandartNews.com

Израелска старт-ъп компания, която използва AI, за да помогне на онлайн купувачите да намерят перфектния размер дрехи, разширява решението си към котки и кучета. 

Тъй като все повече собственици на домашни любимци купуват облекло за четириногите си приятели, изборът на правилния размер не е лесен.

Всичко, което потребителите, които купуват дрехи за себе си, трябва да направят, е да въведат своя ръст, тегло и пол, а уебсайтовете, използващи инструмента MySize, ще могат да генерират идеалния размер от целия си каталог с дрехи. 

MySize вече предлага същото решение, но за домашните любимци, като помага на собствениците да намерят идеалните ризи, пижами, палта и рокли за своите кучета и котки. 

Все повече и повече марки за дрехи създават облекло за домашни любимци и до 2028 г. пазарът на облекло за домашни любимци ще нарасне до около 7 милиарда долара.

„Вярваме, че MySizeID ще бъде първото решение за оразмеряване на облекло за домашни любимци на пазара, въз основа на нашата оценка, и очакваме с нетърпение да работим с иновативни търговци на облекло за домашни любимци, които имат за цел да подобрят своето потребителско пътуване и устойчивост.“

MySize твърди, че вече предоставя стотици хиляди препоръки за размери за потребителите годишно. Марките за дрехи, които използват неговото решение, включват Levi's, Nautica, Diesel и Speedo. 

Израелският стартъп също представи интелигентно огледало, разширявайки решението си до физически магазини за дрехи. Интелигентното огледало ускорява процеса на пазаруване, като казва на клиентите перфектния им размер, генерира 3D аватар, за да покаже на клиентите как биха изглеждали, носейки дрехата, предлагайки препоръчани дрехи и дори им позволява да платят там вместо на каса. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай