iPhone 5S идва на 6 септември

iPhone 5S идва на 6 септември | StandartNews.com

Новият смартфон iPhone 5S вероятно ще се появи на пазара още на 6 септември. Тази информация публикува немският интернет сайт iFun, цитиращ свои източници от компанията. Новината бе подхваната и от британския в. "Дейли Мейл".

Според други слухове, подклаждани от IBT, iPhone 5S ще се появи в магазините малко по-късно - около 20 септември. Сайтът посочва, че на 18 септември Apple ще представи официалната версия на новата си операционна система IOS 7. Седмица по-рано пък, твърди IBT, ще се състои дебютът на съвместимия с нея iPhone 5S.
Както се знае, тази година компанията реши да прекъсне традициите и вместо един модел iPhone, да пусне на пазара два за година. Бюджетната версия на смартфона, която най-вероятно ще се нарича iPhone С или iPhone Light, ще се появи на пазара на 27 септември или на 4 октомври. Последната дата, отбелязват експертите, съвпада с дебюта на iPhone 4S преди 2 г. и почти с двугодишнината от кончината на съоснователя на Apple Стив Джобс (5 октомври). Цената на бюджетния iPhone ще започва от 100 долара.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай