Instagram пуска нови функции

Ще има възможност за публикации в емисии, които са видими само за абонати

Instagram пуска нови функции | StandartNews.com

След като започна малко с платени абонаменти за създатели по-рано тази година, Instagram обявява повече функции за по-нататъшно изграждане на изживяването – и по-добра конкуренция с Twitter в тази област.

Най-значимата нова функция е възможността за публикации във емисии, които са видими само за абонати. Създателите преди можеха да правят това с истории, но сега те могат да дадат на своите плащащи поддръжници достъп до ексклузивни, традиционни публикации в Instagram. Мрежата ще има нов раздел „Начало на абоната“ в профилите на създателите, където абонатите могат да филтрират снимките и барабаните, които са достъпни само за тях.

Абонаментите могат да варират от $0,99 до $99,99, а абонатните профили получават лилава значка, за да покажат подкрепата си за създател или инфлуенсър. Освен истории и публикации в емисии, създателите могат също така да комуникират на живо изключително със своите абонати. Друга функция ще им позволи да чатят (чрез групови DM) с до 30 абонати едновременно.

Instagram постепенно увеличи абонаментите и ги отвори за „десетки хиляди“ създатели в Съединените щати, но от компанията признават, че трябва да се разшири в други региони. В момента компанията работи върху големи промени в приложението Instagram, включително емисия на цял екран.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай