Google Maps въвежда нови функции

Immersive View предлага 3D изглед на място

Google Maps въвежда нови функции | StandartNews.com

Google Maps въвежда своя нов Immersive View към вашите маршрути за пътуване, което може да направи много по-лесно да разберете къде искате да отидете. 

В момента Immersive View предлага 3D изглед на място и добавя информация като време или трафик, за да ви даде по-добра визия. Като включите Immersive View в планирането на маршрута, ще можете да получите изглед от птичи поглед, за да ви помогне да визуализирате по-добре забележителностите и сградите, които може да видите, докато навигирате. Google дори ще ви позволи да видите симулации на трафик, за да можете да разберете с какво може да се сблъскате по пътищата.

Колкото и впечатляващо да изглежда, може да се наложи да изчакате известно време, за да опитате сами Immersive View за маршрути. Google казва, че функцията ще бъде налична през „следващите месеци“ и ще бъде въведена в 15 града, включително Амстердам, Берлин, Дъблин, Флоренция, Лас Вегас, Лондон, Лос Анджелис, Маями, Ню Йорк, Париж, Сан Франциско, Сан Хосе, Сиатъл, Токио и Венеция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай