Достъпният и мощен Redmi Note 11S 5G на Xiaomi идва в комплект с висококачествени слушалки от A1

Redmi Buds 3 Lite имат специален режим за идеален синхрон на звука по време на игра

Достъпният и мощен Redmi Note 11S 5G на Xiaomi идва в комплект с висококачествени слушалки от A1 | StandartNews.com

Игрите и мултимедийните забавления нямат край с новото предложение от A1 – смартфонът Redmi Note 11S 5G от Xiaomi, който се предлага с безжичните слушалки Xiaomi Buds 3 Lite. Комбинацията е идеална за любителите на мобилния гейминг, но също и за феновете на фотографията, както и всички почитатели на качественото технологично изживяване на добра цена.

В сърцето на Redmi Note 11S 5G е 8-ядреният процесор MediaTek Dimensity 810 с тактова честота до 2,4 GHz. Усещането за плавна работа се допълва от големия 6,6-инчов екран с адаптивна 90 Hz честота на опресняване благодарение на технологията AdaptiveSync и резолюция от 2400х1080 пиксела.

За геймърите ще е важно, че дисплеят засича докосвания 240 пъти в секунда – повече от достатъчно за високи резултати в мултиплеър битките. Мобилният гейминг и безпроблемното сърфиране в интернет са гарантирани с гигабитовите скорости на 5G ULTRA мрежата на A1.

Камерите също са сред силните страни на Redmi Note 11S 5G. Основният сензор е 50-мегапикселов с AI подобрения, а освен него има и 8-мегапикселова ултраширокоъгълна камера, както и такава за макро снимки. Селфитата са с резолюция от 13 мегапиксела.

Оптимизациите на заводския интерфейс MIUI 13 гарантират икономично използване на батерията, която е с капацитет от 5 000 mAh. Бързото зареждане е подсигурено с включеното в комплекта 33W зарядно устройство.

Слушалките Redmi Buds 3 Lite се комбинират идеално с мултимедийния смартфон на Xiaomi. Те са базирани на стандарта Bluetooth 5.2 за по-бърза и стабилна безжична връзка и са защитени от прах и намокряне при дъжд. Дизайнът им е ергономичен и сигурен, а автономията им достига 18 часа. Buds3 Lite имат и специален режим на работа при ниска латентност – за да е надежден синхронът между картина и звук по време на игра.

Слушалките Redmi Buds 3 Lite се предлагат от A1 в бяло заедно с Redmi Note 11S 5G в конфигурация с 4 GB оперативна памет и 128 GB място за съхранение. Общата цена на двете Xiaomi устройства е 12,99 лв. на месец с план Unlimited Ultra или 269,99 лв. в брой.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай